Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650733
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
13.03.2012 03:02 - Мормоните разкриха истинската си същност в България!!!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 8845 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 13.03.2012 03:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
image
Дали сa с шашма злато на мормоните 
Чиновници фалшифицирали решението на кабинета за рудника край Радомир!!!!

Решението на Министерския съвет за отдаването на концесия на златното находище "Вакарелец", община Радомир, от 7 октомври 2011 г. е фалшифицирано. Подозренията възникнаха, след като официалните документи от правителствената процедура бяха депозирани във Върховния административен съд (ВАС). На тях се вижда, че точка 5.3 от проекта за решение, с което природните богатства се дават на "Голдън Бийч Прима БГ" ЕООД, се различава съществено от същата точка в публикуваното в брой 81 от 18 октомври 2011 г. в Държавен вестник решение. От протокола от заседанието на МС личи, че представеният от икономическия министър Трайчо Трайков проект е приет без поправки и възражения. Внесеният на заседанието на министрите вариант изрично изисква преди отварянето на златната мина да се извърши Оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) и Оценка за съвместимост по реда на Закона за биологичното разнообразие. Обнародваното решение обаче допуска рудникът да тръгне и въз основа на решение, с което се преценява, че няма нужда от ОВОС.
"Вероятно някой чиновник ловко е подправил решението на правителството, а министрите не са му обърнали внимание", смята Асен Велев, председател на Инициативния комитет от жители на селата Горна и Долна Диканя, които протестират срещу отварянето на златната мина. Велев е сезирал и главния прокурор Борис Велчев за шашмата.
image
image

Според него златотърсаческата фирма, която е собственост на водача на Мормонската църква у нас Марио Георгиев, е извършила и други трикове с размера на находището.
През 2009 г. "Голдън Бийч Прима БГ" внася инвестиционно предложение за площ от 209 197 кв. м, въз основа на което РИОСВ-Перник преценява, че няма нужда да се извършва ОВОС, тъй като добивът и флотацията на рудата няма вероятност да окажат отрицателно въздействие върху природата.
Впоследствие обаче фирмата иска от МС и получава концесия върху почти двойна площ - 392 808 кв.м. Министерството на околната среда и водите (МОСВ) в становището си изрично посочва, че според Закона за опазване на околната среда задължително се извършва ОВОС на открити рудници на площ от над 250 дка и че мината край Горна и Долна Диканя също изрично подлежи на екоекспертиза. Странно е обаче, че във внесения от зам.-министъра на икономиката Делян Добрев окончателен доклад по концесията изобщо не се споменават възраженията на Нона Караджова и се твърди, че МОСВ е съгласувало проекта "без забележки".
Доказаните запаси и ресурси в мината край Диканите са общо 771 кг злато и 4521 кг сребро. Средното съдържание в рудата е 0,812 г на тон злато и 4,2 г/т сребро. Концесията е за срок от 35 г., като компанията предвижда да копае по 35 000 т руда годишно. Първоначалният капитал за отваряне на кариерата и инсталацията за преработка възлиза на 2,8 млн. лв. Държавата ще получава 1,6% годишна концесионна такса от мормонската фирма. Според разчетите на икономическото ведомство "Голдън Бийч Прима БГ" ще плаща най-малко 32 хиляди лв. годишно, от които половината ще постъпват в общинската хазна в Радомир. "Голдън Бийч Прима БГ" е основана през 2001 г. от минни инженери и се занимава с проучвания на подземни богатства. До миналата пролет е собственост на инж. Георги Лесидренски. През март м.г. компанията е купена от регистрираната в английската столица "Лондон Енерджи Кепитъл", собственост на Тодор Иванов. Три месеца по-късно фирмата е прехвърлена на "Геостар Майнинг България" АД, в което акциите са поделени поравно между Тодор Иванов и Марио Георгиев. Според информационната система АПИС Георгиев еводач на Църквата на Исус Христос и светиите от последните дни в България. Изпълнителният директор на "Голдън Бийч Прима БГ" Георги Лесидренски заяви пред "Стандарт", че няма време за разговори с журналисти, тъй като е затрупан от работа. "Ние не шумим ненужно, а работим усилено. Освен това често в медиите истината се изкривява до неузнаваемост", допълни Лесидренски. Собственикът на фирмата - Марио Георгиев, пък е в командировка в Кипър. "Няма връзка между църквата и моите бизнес начинания." Мормонската църква се издържа от десятъка на своите членове, но всеки от тях има своя бизнес и доходи. Църквата по закон няма право на икономическа дейност, коментира наскоро Георгиев пред столичен вестник.
Руслан Йорданов
http://www.standartnews.com/
----------------------------------------------------------------------------
От Автора на Блога
Някога и аз през далечната 1999 г. се излъгах да бъда приет в тази Секта, в САЩ.
Вече влязъл в предверието на Ада, бързо осъзнах, че това не е моето място и реших да избягам. Макар и отскоро при тях, те не искаха туко-така да ме пуснат.
Затова, след известни премеждия реших да напусна САЩ и да се върна в България, където тогава нямаха още такава сила и ме оставиха намира...
 Но от тогава,желанието ми за изкупление за това мое грешно деянние, ме кара да се боря с тях. Най-често публикувайки срещу тях разобличаващи статии, късайки тяхни агитационни материали,излагам ги където и когато мога. Разяснявам на хората, за истинската Зла Същност на тази Секта.
 Дано Бог ми прости, по този начин!!! 2003 г се кръстих като Православен Християнин.
Ето тук са всички мои анти-мормонски публикации:
1.11.04.2008 14:56 - Мормоните,една добре прикрита и захаросана Сатанинска секта!!
http://internationalist.blog.bg/drugi/2008/04/11/mormonite-edna-dobre-prikrita-i-zaharosana-sataninska-sekta.182200
2.29.09.2008 03:27 - Джозеф Смит – създателят на мормонизма,един-иманяр,окултист,фантазьор и сатанист.Само за хора,които се интересуват по-задълбочено от религия.
http://internationalist.blog.bg/drugi/2008/09/29/djozef-smit-syzdateliat-na-mormonizma-edin-imaniar-okultist-.238730
3.21.07 23:38 - Възникнаха като секта, превърнаха се в Чудовищна Машина за Пари, Власт и промиване на Мозъци.
http://internationalist.blog.bg/politika/2009/07/21/vyzniknaha-kato-sekta-prevyrnaha-se-v-chudovishtna-mashina-z.367659






Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.